Οι μελανοταινίες θερμικής μεταφοράς έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εκτυπώνουν σε ένα ευρύ φάσμα υλικών όπως χάρτινη ετικέτα, λευκή/έγχρωμη πλαστική ετικέτα, διάφανη ετικέτα και μεταλιζέ ετικέτα. Σε αποκλειστική συνεργασία με Ιταλικό οίκο, δοκιμάζουμε νέα προϊόντα για την διασφάλιση συνεχούς καινοτομίας.

Οι μελανοταινίες μας για Flat head εκτυπωτές, έχουν μια ειδική επίστρωση για την προστασία της κεφαλής εκτύπωσης και είναι απαλλαγμένες από ηλεκτροστατικά φορτία. Οι τρείς τύποι μελανοταινίων είναι:

  • WAX
  • WAX/RESIN
  • RESIN

Για τους online βιομηχανικούς θερμικούς εκτυπωτές με near edge κεφαλές, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και ο πρωτοποριακός τρόπος κατασκευής, μας βοηθά για μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 1100 mm/s. Οι δυο τύποι μελανοταινίων που χρησιμοποιούμε για να εκτυπώνουμε σε ετικέτες και σε films είναι:

  • WAX/RESIN NE
  • RESIN NE

Και στις δυο κατηγορίες εκτυπωτών/κεφαλών υπάρχει η δυνατότητα τύλιξης σε πυρήνες 1’’ η ½’’ σε φορά ΙΝ (μελάνι στο εσωτερικό του φύλλου) η OUT (μελάνι στο εξωτερικό του φύλλου)

Οι διαστάσεις και οι τύποι των μελανωταινιών καλύπτουν ένα μεγάλα φάσμα εφαρμογών. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους κατάλληλους τύπους μελανοταινιών για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ FLATHEAD:

ΠΟΙΟΤΗΤΑΚΩΔΙΚΟΣΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1’’ ΠΥΡΗΝΑΣ

1/2’’ ΠΥΡΗΝΑΣ

WAXMISS BEEStandard wax

WAX +WRITE W+Premium wax

WAX HQB220Resin enhanced wax

/

WAX RESINWRITE WRStandard Wax resin

WAX RESINWRITE WR+Premium Wax resin

 

WAX RESINB128Wax resin DURABLE

/

RESINWRITE RResin made in USA

RESINB324Resin Premium

/

 

ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ NEAR EDGE:

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑΚΩΔΙΚΟΣΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1’’ ΠΥΡΗΝΑΣ

1/2’’ ΠΥΡΗΝΑΣ

WAX RESINWRITE T6Wax resin Near edge

/

WAX RESINWRITE T+Wax resin Near edge for TTO

/

WAX RESINP110/B112Wax resin Near edge PREMIUM

/

RESINRESIN NEResin Near edge for TTO

/