Η βάση παραγωγής ετικετών της Codeink διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων και τεχνολογιών, που επιτρέπουν την κατασκευή διαφόρων τύπων ετικετών σε ρολό συμφωνά με τις προδιαγραφές των πελατών και τηρώντας τα υψηλά πρότυπα της βιομηχανίας. Η εταιρία μας παράγει ένα ευρύ φάσμα αυτοκόλλητων ετικετών όπως:

Αυτοκόλλητη χάρτινη ετικέτα Thermal Transfer, η οποία συνδυάζεται με μελανοταινία WAX είναι ανθεκτική στο χρόνο και χρησιμοποιείται για προϊόντα που αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποθήκη.

Αυτοκόλλητη θερμική ετικέτα Thermal Label, η οποία δεν εκτυπώνετε απευθείας από την κεφαλή του θερμικού εκτυπωτή και δεν χρειάζεται μελανοταινία, την χρησιμοποιούμε κυρίως για προϊόντα που μένουν μικρό χρονικό διάστημα στην αποθήκη μας.

Αυτοκόλλητη Θερμική ετικέτα Thermal Top Label, χρησιμοποιείται κυρίως για κατεψυγμένα προϊόντα και δεν χρειάζεται μελανοταινία.

Αυτοκόλλητη πλαστική ετικέτα PP Label, η οποία συνδυάζεται με μελανοταινίες WAX RESIN/RESIN και είναι ιδανική για προϊόντα τα οποία είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικό χώρο, είναι ανθεκτικές σε υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες.

Αυτοκόλλητη ετικέτα Removable, με ειδική κόλλα που χρησιμοποιείται για προσωρινή επικόλληση ώστε όταν αφαιρεθεί από το προϊόν να μην αφήνει υπολείμματα κόλλας. Χρησιμοποιείται για χάρτινη η θερμική ετικέτα.

 

Όλες οι ετικέτες μπορούν να παραχθούν σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή. Οι ετικέτες τυλίγονται κυρίως σε ρολό, σε πυρήνες Φ25/Φ40/Φ76 για χρήση θερμικών εκτυπωτών, ζυγαριές σήμανσης και αυτόματες μηχανές.